Eplefryd fikk gull i Norges mesterskap i eplemost i 2017. Eplemosten var laget av epler som ble plukket med kjærlighet, kvernet, presset og pasteurisert. Resultatet var 100% naturlig eplemost av høyeste kvalitet som fortjente 1. pris blant 42 bidrag i kategorien «ren eplemost».

Det ingen visste, var at eplemosten ble laget av epler som ellers hadde råtnet. Epler som ingen var interessert i. Som ingen ellers hadde brydd seg om, eller ville bruke tid på. Eplemosten til Eplefryd konkurrerte med eplemost produsert av kunnskapsrike eplebønder i Hardanger … og eplemosten vår stakk likevel av med seier!

I Eplefryd ser vi annerledes på verden. Akkurat som overskuddsepler ble til Norges beste eplemost, vet vi at alle mennesker, uansett hvor de kommer fra, er verdifulle og skapt for en spesiell hensikt. Vi har et ressursfokus. Vi leter etter gull i hverandre. Vi er interessert i det ekte og unike.

Verden hadde vært fattigere uten akkurat deg. Du er verdifull, ikke på grunn av noe du har prestert, men på grunn av at du er den du er skapt til å være. Vi er overbevist om at alle har ferdigheter, ressurser og talenter som er til for å sette sitt preg på omgivelsene og med dette gjør verden til en bedre plass for alle.

Det handler om kjærlighet til naturen og medmennesker.

  • Alle er unike og viktige
  • Alle kan bidra
  • Alle må ta ansvar for eget liv og sette sunne grenser.

Derfor har vi valgt «Eplefryd – plukket med kjærlighet» som vårt motto.